• 13 January 2018

Nou disseny!

Estem molt contents de poder presentar el nou disseny del nostre lloc web.

Com ens dicta la nostra manera de fer, intentem estar sempre actualitzats en els procediments, tècniques, materials, etc. per poder realitzar obres més exigents per clients avantguardistes. Per tant, la nostra pàgina després de 4 anys la nostra web s’ha modernitzat per poder ser accessible per qualsevol dispositiu mòbil i que qualsevol persona pugui ficar-se en contacte amb nosaltres.

En aquesta nova web de forma habitual publicarem els diferents projectes que anem realitzant, amb fotos del procés i sobretot fotos de la feina ben feta.

Hem afegit també descripcions més acurades dels nostres serveis i testimonis de clients que ens recomanen. Estem molt orgullosos de la feina que hem realitzat durant més de 30 anys.

Esperem que us agradi aquest nou disseny!

  • Telèfon:
    +34 607 240 726

  • Carrer Font del Capellà 24 1º 08232 Viladecavalls
    Barcelona

Obres i serveis Carmelo

Empresa amb mentalitat de futur i en constant evolució, utilitzem mitjans tècnics d’última generació, garantint així la màxima qualitat en els nostres treballs. Busquem la major implicació i rapidesa en tots els projectes en què intervenim, oferint el millor rendiment i resultat, i així garantim l’opció més òptima per als nostres clients.

Actualitat
© Copyright 2017 obresiserveiscarmelo.com by lawebeixerida.cat - Avís legal i Política de cookies