DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

Realitzar aquests treballs ens permet gaudir i assaborir la paleta en la seva paraula més plena.

La nostra estructura ens apropa al client i la nostra experiència ens permet integrar la construcció tradicional amb la introducció de nous, i moderns projectes. Les nostres obres inclouen sempre materials de primera qualitat, aplicats tant al que es veu com al que no es veu, i un treball molt acurat a més d’exquisit. Ambdues característiques són la base de la nostra trajectòria, donant un resultat òptim del qual estem plenament satisfets.

Així en la zona del Vallès Occidental: Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Bellaterra, La Floresta, Matadepera, Sant Quirce.

I altres zones de la geogràfica catalana: Barcelona, l’Hospitalet, Santpedor, Esplugues i més, hi ha obres realitzades per nosaltres que són un fidel reflex de les paraules descrites.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS

Amb més de 30 anys d'experiència. Pot confiar en nosaltres per al seu proper projecte. Oferim serveis de renovació i instal·lació professionals enfocats a les necessitats reals i satisfacció del client.

Estem inscrits al Registre d´Empreses Acreditades, amb el nº d´inscripció REA: 09000053635, i té validesa a tot el territori nacional.

Tenim concertat amb PREVENCONTROL, la prestació del Servei de Prevenció Aliè, en materia de Riscos Laborals, per a tots els nostres centres de treball.

 • Qualitat superior i artesania
 • Qualitat i valor als projectes que lliuem
 • Estàndards més alts
 • A temps i dins pressupost
 • Enfocament real en la satisfacció del client
 • Telèfon:
  +34 607 240 726

 • Carrer Font del Capellà 24 1º 08232 Viladecavalls
  Barcelona

Obres i serveis Carmelo

Empresa amb mentalitat de futur i en constant evolució, utilitzem mitjans tècnics d’última generació, garantint així la màxima qualitat en els nostres treballs. Busquem la major implicació i rapidesa en tots els projectes en què intervenim, oferint el millor rendiment i resultat, i així garantim l’opció més òptima per als nostres clients.

Actualitat
© Copyright 2017 obresiserveiscarmelo.com by lawebeixerida.cat - Avís legal i Política de cookies