DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

Actuem en qualsevol part de l’edifici, destinant el personal especialitzat per a cada tipus d’intervenció i incorporant les tecnologies més avançades.

Realitzem tot tipus de rehabilitacions de façanes i estructures en edificis, locals o habitatges. Especialistes en reformes en comunitats de veïns, realitzem el projecte d’arquitectura, l’estudi de seguretat i l’execució de l’obra. Més de 10 anys d’experiència en el sector ens avalen. Gestionem tots els documents necessaris per a la rehabilitació del seu habitatge o edifici: Informes tècnics, permisos, subvencions, etc.

Comunitats de veïns

No solament fem rehabilitació de les façanes, també del pati de llum de la comunitat, edificis d’oficines, edificis històrics i edificis comercials.

Som especialistes en la rehabilitació integral d’edificis, manteniment de finques i restauració de façanes.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS

Amb més de 30 anys d'experiència. Pot confiar en nosaltres per al seu proper projecte. Oferim serveis de renovació i instal·lació professionals enfocats a les necessitats reals i satisfacció del client.

Estem inscrits al Registre d´Empreses Acreditades, amb el nº d´inscripció REA: 09000053635, i té validesa a tot el territori nacional.

Tenim concertat amb PREVENCONTROL, la prestació del Servei de Prevenció Aliè, en materia de Riscos Laborals, per a tots els nostres centres de treball.

 • Qualitat superior i artesania
 • Qualitat i valor als projectes que lliuem
 • Estàndards més alts
 • A temps i dins pressupost
 • Enfocament real en la satisfacció del client
 • Telèfon:
  +34 607 240 726

 • Carrer Font del Capellà 24 1º 08232 Viladecavalls
  Barcelona

Obres i serveis Carmelo

Empresa amb mentalitat de futur i en constant evolució, utilitzem mitjans tècnics d’última generació, garantint així la màxima qualitat en els nostres treballs. Busquem la major implicació i rapidesa en tots els projectes en què intervenim, oferint el millor rendiment i resultat, i així garantim l’opció més òptima per als nostres clients.

Actualitat
© Copyright 2017 obresiserveiscarmelo.com by lawebeixerida.cat - Avís legal i Política de cookies