DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

Ens il · lusiona poder veure com llueixen els nostres projectes al llarg d’aquests anys.

El nostre objectiu és assegurar que el resultat final ens ompli de satisfacció, a nosaltres i per descomptat al client final.

Aportem a les reformes certs valors, i el nostre mètode de treball, amb l’objectiu de: entendre les necessitats del client i del seu projecte, assegurar la transparència en el pressupost, flexibilitat en el treball i sobretot serietat. Comptem amb una sòlida experiència en la realització de reformes d’interior, tant en habitatges familiars com en edificis industrials, i d’oficines.

Qualitat en el servei i rigor en el procés, són els dos principis a partir dels quals desenvolupem els seus projectes.

Oferim un servei global i a mida de les necessitats de cada projecte, realitzant sempre un seguiment rigorós de l’obra i mantenint el contacte directe amb el client. Comptem amb la confiança de molts clients a Terrassa, Barcelona i a la seva àrea metropolitana.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS

Amb més de 30 anys d'experiència. Pot confiar en nosaltres per al seu proper projecte. Oferim serveis de renovació i instal·lació professionals enfocats a les necessitats reals i satisfacció del client.

Estem inscrits al Registre d´Empreses Acreditades, amb el nº d´inscripció REA: 09000053635, i té validesa a tot el territori nacional.

Tenim concertat amb PREVENCONTROL, la prestació del Servei de Prevenció Aliè, en materia de Riscos Laborals, per a tots els nostres centres de treball.

 • Qualitat superior i artesania
 • Qualitat i valor als projectes que lliuem
 • Estàndards més alts
 • A temps i dins pressupost
 • Enfocament real en la satisfacció del client
 • Telèfon:
  +34 607 240 726

 • Carrer Font del Capellà 24 1º 08232 Viladecavalls
  Barcelona

Obres i serveis Carmelo

Empresa amb mentalitat de futur i en constant evolució, utilitzem mitjans tècnics d’última generació, garantint així la màxima qualitat en els nostres treballs. Busquem la major implicació i rapidesa en tots els projectes en què intervenim, oferint el millor rendiment i resultat, i així garantim l’opció més òptima per als nostres clients.

Actualitat
© Copyright 2017 obresiserveiscarmelo.com by lawebeixerida.cat - Avís legal i Política de cookies