DESCRIPCIÓ DEL SERVEI

Protegint la seva integritat i la de les seves propietats.

Està considerat en els països desenvolupats com un material de decoració i de construcció tradicional.

L’element bàsic per a l’execució de la tabiqueria seca és la placa de guix laminat. Està formada per una lamina de guix entre dues cel·luloses especials i es presenta en diferents gruixos, amples i llargs, amb una lamina d’acer al seu interior. Aquest sistema de treball ofereix la possibilitat de realitzar múltiples tasques: envans de diversos gruixos, trasdossats de parets, falsos sostres, agilitzant d’aquesta manera el temps d’execució i reduint els costos.

Entre els nostres productes, oferim materials apropiats per protegir els habitacles contra incendis, materials que per les seves característiques eviten la propagació del foc, complint d’aquesta manera les normatives vigents. Aquests sistemes de protecció passiva al foc, actuen com la primera línia de defensa contra el foc, protegint d’aquesta manera la seva integritat i la de les seves propietats.

En un sector tan ampli com aquest, el de la protecció passiva al foc, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres perquè li oferim la millor solució.

Fotos:

 • Detall de fals sostre amb cortiners i calaixos. Barcelona, arquitecte Iu Jaca.
 • Detall de fals sostre a botiga Barruguet, Gran Via de les Corts Catalanes. Arquitecte Jan Baca.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS

Amb més de 30 anys d'experiència. Pot confiar en nosaltres per al seu proper projecte. Oferim serveis de renovació i instal·lació professionals enfocats a les necessitats reals i satisfacció del client.

Estem inscrits al Registre d´Empreses Acreditades, amb el nº d´inscripció REA: 09000053635, i té validesa a tot el territori nacional.

Tenim concertat amb PREVENCONTROL, la prestació del Servei de Prevenció Aliè, en materia de Riscos Laborals, per a tots els nostres centres de treball.

 • Qualitat superior i artesania
 • Qualitat i valor als projectes que lliuem
 • Estàndards més alts
 • A temps i dins pressupost
 • Enfocament real en la satisfacció del client
 • Telèfon:
  +34 607 240 726

 • Carrer Font del Capellà 24 1º 08232 Viladecavalls
  Barcelona

Obres i serveis Carmelo

Empresa amb mentalitat de futur i en constant evolució, utilitzem mitjans tècnics d’última generació, garantint així la màxima qualitat en els nostres treballs. Busquem la major implicació i rapidesa en tots els projectes en què intervenim, oferint el millor rendiment i resultat, i així garantim l’opció més òptima per als nostres clients.

Actualitat
© Copyright 2017 obresiserveiscarmelo.com by lawebeixerida.cat - Avís legal i Política de cookies